Vietnam dag 21.


När vi gav oss av i dag,vet vi inte mer än att vi ska till en ö. En ny och en gammal bro ska vi över. När vi kom över bestämde vi att en kopp kaffe ska vi ha, beställde in Vietnamesiskt  kaffe sedan bad vi om hjälp hur man ska dricka kaffet. Först kommer det ett glas te sedan en kopp med en form av bryggare på, när det runnit ned så ska socker röras i sedan fyra fem isbitar som ska smälta lite. Det var gott.....
Där ifrån tog vi oss till ett gammalt tempel funderade på att gå i kloster, ett mycket vackert ställe som låg på en höjd med vacker utsikt.   (Att gå på museum i Vietnam är nog det billigaste nöjet man kan göra knappt 15 kr för 2 personer).
På vägen hem såg vi ett litet oansenligt kryp in, satt några utanför vi går dit med en viss tvekan. Men när vi kom så blev mottagna som kungar, beställde två öl de startade upp och spelade musik. Flickan i huset har en liten grabb som Gun-Britt ska hålla i knät. Jag tog några bilder på dem, när vi gick vinkade de till oss länge, det var nog inte ofta de har turister hos sig.

Nya bron.

Kaffe tår.

Vietnamesiskt kaffe.


Tempel.


Ska vi gå i kloster.

Snyggt

Gun-Britt med den lille killen, han har en liten ring i örat. 
Mamma och två döttrar tror vi, vet ej kunde inte förstå oss.


Såg lite fiskebåtar i dag också.

En givande dag då mycket hände.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0