Vietnam dag 15.

Idag resdag och vi ska resa ifrån det trevliga familjen, avsked med många krama och ett välkommen tillbaka. Det har varit en upplevelse att få leva så nära, och bli så bra omhändigtagna mat frukter till mellan mål. Lån av cyklar gratis och båttur m.m. Vi slapp att gå till en taxi, det blev moped med resväska i knät. Gun-Britt lite tveksamm till transporten men väl framme så var det helt OK. Men när vi köpt biljett kommit på bussen så utbröt smärre kaos ut när vårt bagage och alla påsar och lådor inte fick plats. Fick stiga av efter en stund kom en annan buss vi stod lite frågande en stund. Men sen åkte vi till en busstation västra delen av Saigon, om det var kaos när vi klev på var ett annat kaos här med bilar moppa. Sedan en taxi då var vår lilla lapp med adress på Vietnamesiska till hotellet bra att ha. Hotellet ligger in till järnvägsstation gångavstånd lätt att ta sig vidare i över morgon, men först ska vi se hur det är här i morgon.


Mamma i huset.

Familjen bakom mopparna.

Nu är allt lastar väskor ryggsäckar och Gun-Britt på plats med hjärtat ihalsgropen, hon ska åka en bit för att få sin hjälm.

Busstation.

I backspegeln.

Västra stationen.

Nu kan Gun-Britt andas ut, endast ett par öl saknas som vi ska gå ned och köpa. Vet inte om vi kan sova här när väggarna är täta och inga grodor som kväker oss till sömns.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0