Vietnam dag 23.



När man går på trottoaren här, ja om det går inte ofta för den ska ju vara till allt annat. Här ska först o främst mopederna parkeras sen ska man laga mat, äta, klippa håret, symaskiner, och alla dessa försäljare. Så ni förstå att gå på dem ej så lätt, ut i trafiken det är det bästa. Sedan parkera man cyklar mopeder på tvären så att man har sin lilla egna fredade plats, men det fungera.
På vår lilla upptäcktsfärd idag ska vi se ett tempel och en Budda, det få bli det sista kulturella här i Nha Trang. Det är varmt så man hinner inte så mycket på en dag, men det finns ju vattenhål. Vi hittade en liten resturang beställde in öl med is, ja den blev ju mindre procent men så gott. Sen ska man säga vilka trevliga människor, hjälpsamma på alla vis. Hotellpersonal säger alltid något trevligt, vill hjälpa till visa om man ska gå någon stans. Vi har bara positivt att säga om Vietnamesen. Nu blir det middag vietnamesisk mat som vi gilla mer och mer. 


Inmutat område, bakom cykeln.

Frisör, rengör öron och putsa skor,  ja säkert något mer.
Glada skolbarn på rast.


Kyrka.

Fader vår.

Här ska vi över gatan, ingen stanna bara att hålla ögonkontakt så kör de framför eller bakom, börja bli van att det går bra.


Budda.


Gatubild

Lite svalt i vattnet, men över 30 grader i luften.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0